Hoe je een feestje nog gezelliger kan maken met hapjes

Ik ga jullie vertellen hoe je snel en simpel hapjes kunt maken voor feesten.

Hier op tafel zie je hapjes die ik gemaakt heb tijdens oudejaarsavond.  Het zijn allemaal koude hapjes die je snel op tafel zet. Hou het simpel als je iets wil maken, maar wel lekker. Dit zijn allemaal verschillende hapjes met vlees, vis, en kaas. Je ziet op de foto dat ik wraps met vis en vlees heb gemaakt, en toastjes met kaas. Op de prikkers heb ik kaasblokjes, worst met zilveruitjes en augurken gemaakt. Het zijn hapjes die al allemaal bekend zijn. Je kunt veel verschillende combinaties maken. Je kunt ze ook combineren met warme hapjes. Dat is ook erg lekker. Zorg er met warme hapjes wel voor dat je ze op tijd maakt. Bladerdeeghapjes bijvoorbeeld kun je al van te voren maken. Je moet er wel voor zorgen dat de kooktijd  niet te lang is.

En dan is het genieten met een drankje erbij en natuurlijk de lekkere hapjes die je gemaakt heb. Kleedt de tafel leuk en gezellig aan. Bijvoorbeeld gekleurde kaarsjes of feestelijk kleedje of beide. Als je een leuke sierlijke tafel heb, doe dan alleen leuke gekleurde kaarsen of hoge kandelaars op. Je mag altijd zelf weten hoe je het wil hebben, maar ik zou het zo doen.

2 antwoorden op “Hoe je een feestje nog gezelliger kan maken met hapjes”

  1. wauw yanga het ziet er goed uit ik kan er alleen van dromen.
    hihi wat ik zie nou hoop vol dat je snel naar mij toe komt en dat we het samen kunnen maken zou tof en top en lekker zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *