zelf gemaakte Nachos

Een eigen gemaakte Nachos is veel lekkerder. Het is ook een echt Mexicaans gerecht. Je kunt er zelf ook een eigen draai aan geven. En het is ook nog eens snel klaar.

Ingrediënten: naturel tortilla’s chips, 1 rode peper in dunnen ringen gesneden, 50 gr geraspte kaas, 50 gr mager runder gehakt, 1 tomaat in kleine stukjes, 2 bosuitjes in dunnen ringen, zout en peper

Bereiden: Verspreid de tortilla chips alvast in een ovenschaal. Snij de rode peper in dunne ringen en verspreid dat bij de chips. Pak een koekenpan en laat die heet worden. Doe het gehakt in de pan zonder olie en bak totdat het krokant is. Breng het op smaak met zout en peper. Mocht er teveel vet aan zitten, laat het dan uitlekken op een bord met keukenpapier. Snij de zaadlijsten uit de tomaat en in stukjes en verspreid dat over de chips. Doe het gehakt bij de chips. Verspreid de bosui en de kaas over de chips en bak het af in een voorverwarmde oven op 180 graden, ongeveer 15 minuten. Hou je niet van pepers, dan laat je dat weg.

Tip: Je kunt er ook bonen en mais bij eten of als tussendoortje. Ook geschikt voor feestjes. verdeel het dan in kleine schaaltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *