Dit noem ik nou nog eens comfortfood. Op een zondagmiddag heerlijk genieten van een lekker broodje en voetballen kijken. Echt heerlijk!
Lekker pitabroodjes met knoflookmayo, rucola, gebakken schnitzel, tomaat, rode ui en balsamicosaus.
Denk je eens in, in de zomer op je eigen terras zo van de BBQ en dan heerlijk ervan genieten. Lekker met een biertje of een wijntje. Je kunt het ook serveren als je mensen op bezoek hebt.
Ingrediënten: 1 zak rucola, 2 Tomaatjes in plakjes, 1 rode ui in dunne ringen, potje knoflook mayonaise, 2 schnitzels in 4 gesneden, balsamicosaus, olijfolie
Bereiden: Bak de pitabroodjes af volgens de verpakking. Maak wel even de pita broodjes een beetje nat, want anders worden ze droog. Zet een koekenpan op het vuur. Doe een scheut olie in de pan en bak de schnitzel 3 minuten per kant. Snij de pitabroodjes open en smeer aan beide kanten de knoflookmayo. Doe de rucola sla, schnitzel, tomaat en de rode ui op en besprenkel met de balsamicosaus. Leg de bovenkant van het broodje erop.
Je kunt ook een prikker in het midden doen, want dan blijft het allemaal bij elkaar.