Rosti schotel

Deze schotel heb ik voor het eerst geproefd van m’n vriend. Toen hij dit had gemaakt was ik meteen in m’n nopjes. Dit noem ik nog eens comfortfood. Je kunt het op alle dagen maken. Deze schotel is voor 2 personen.

 

Ingrediënten: 300 gr gehakt, 1 ui fijn gesneden, 1 potje sperziebonen 340 gr, 1 pakje spek, diepvrieszak rösti, 100 gr kaas geraspt, 1 el mosterd, appelmoes

 

Bereiden: Gehakt rul braden. Dan mosterd er door roeren. Ui snipperen en bij de gehakt doen ( eventueel ook knoflook). Spekjes bakken, totdat ze bruin zijn gebakken. Rösti laten ontdooien of eventueel eerst in de pan bakken. Sperziebonen laten uitlekken + spekjes door de sperziebonen mengen.

Ovenschaal invetten

Dan laag voor laag ovenschaal vullen met gehakt- uienmengel

Bonen- spekjes mengsel

Rösti- geraspte kaas

Schotel in de oven op 200 graden voor ongeveer 30 minuten afbakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *