Iedereen kent de salade. Het is een gerecht wat uit Marokko komt. Je kunt zelf weten wat je erin doet. In Marokko maken ze het anders dan wat ik gedaan heb. Het is super lekker om te eten. Je moet wel de couscous op smaak brengen, want anders smaak het nergens naar. Ik zal je laten zien wat ik gedaan heb.
Ingrediënten: 1 pak couscous, potje feta in olie, ui in halve ringen, ansjovis uitgelekt, groene olijven in ringen gesneden, tomaat in stukjes zaadlijsten verwijderen, mozzarellabolletjes in plakjes gesneden, peterselie fijn gesneden, zout en peper, rode peper in dunne ringen gesneden,
Bereiden: Doe de couscous in een kom en vul het met kokend water. Het water moet net boven de couscous uitkomen. Dek het af met een bord of aluminiumfolie. Laat het voor ongeveer 10 minuten wellen. Snij de ingrediënten en leg het op zij. Haal de couscous met een vork uit elkaar. Voeg alle ingrediënten toe en meng alles goed door elkaar. Bewaar de olie van de feta, want dat wordt je dressing. Breng het op smaak met zout en peper. Je kunt er ook andere ingrediënten erin stoppen. Het is wat jezelf wil.