Chocolade Fudge

Dit was zo lekker. Ik heb het gemaakt voor een feestje en het was een succes. Je kunt veel gerechten maken met chocola. Het is simpel om te maken en je bent er zo klaar mee. 

 

Ingrediënten: 250 gr pure chocolade, 300 gr melk chocolade, 150 gr zoute pinda’s, 50 gr boter,

 

Bereiden: Pak een steelpannetje. Hak de chocolade in kleine stukjes en doe het in de pan. Laat het rustig smelten. Voeg de boter erbij en roer het goed door. Voeg de pinda’s erbij en roer alles goed door de chocolade. Pak een aluminiumbak en giet de chocolademengsel erin en laat het afkoelen voor minimaal 2 uur in de koelkast. Snijd de chocolade in blokjes en bewaar ze in een af gedekt doosje in de koelkast.

Eén antwoord op “Chocolade Fudge”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *