Hele snelle nasi

Dit is een snelle maaltijd. Het is ook erg lekker om te maken. Je heb ook een uitgebreide nasi die je kunt maken. Je heb zoveel recepten van nasi. Iedereen maak het ook op z’n eigen manier. Dit is een hele snelle manier om het eten op tafel te krijgen.

 

Ingrediënten: 1 potje atjar, gemarineerde saté met stokjes, satésaus( kant en klaar), kroepoek, 1 zakje vers gesneden groente, Basmati rijst, 1 bakje gebakken uitjes, nasi/bami vlees gekruid ( jumbo), zout en peper, 1 ui in halve ringen, 2 teentjes knoflook grof gesneden, 2 el zonnebloemolie,

 

Bereiden: Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af en laat het helemaal afkoelen. Pak de wok en laat het heet worden. Doe de olie in de wok, voeg de ui en de knoflook toe en bak het snel aan, voeg nasi/bami vlees toe, totdat het helemaal gaar is. Verhit ondertussen de grillpan. Bak de saté volgens de aanwijzing op de verpakking. Doe de groente erbij en bak die nog voor 3 minuten mee. Voeg de rijst erbij en meng alles door elkaar. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking. Breng de nasi op smaak met zout en peper. Serveer de kroepoek, atjar en de gebakken uitjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *