Tonijnhapje

Het is erg lekker om met het warme weer een hapje te maken. Lekker met een glas bier en wijn. Het is zo genieten dat je niks anders wil. Denk er wel aan dat je alles goed koel houd voordat je het gaat serveren. Dit hapje is zo klaar. Je hoeft niet uren in de keuken te staan om dit hapje te maken. Je kunt nog veel meer hapjes maken als je wil. Je heb heel veel hapjes die perfect zijn voor buiten. Let er wel op dat je niet teveel maakt, want je kunt het niet buiten laten staan met het warme weer. Je kunt het wel op een klein bordje doen en gelijk opeten. Zorg dat je de rest van de hapjes afgedekt in de koeling zet, zodat je de volgende keer weer wat kan pakken als je trek krijg.

 

Ingrediënten: 1 blikje tonijn op olijfolie, kappertjes, 1 rode ui in halve ringen, 1 witte ui fijngesneden, kleine ragout bakjes, 2 el mayonaise, 1 el citroensap, zout, peper, augurken heel fijn gesneden, snufje cayennepeper,

 

Bereiden: Pak een kom. Doe de tonijn met olie in de kom en voeg de ingrediënten bij, behalve rode ui en kappertjes. Meng alles goed door elkaar en breng het op smaak met zout en peper. Vul de ragoutbakjes met de tonijnsalade. Garneer het af met de rode ui en de kappertjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *