Bladerdeeghapje met knakworst

Het geeft echt een lekker gevoel als je aan het koken bent. Vaak is het moeilijk om wat te bedenken. Kookboeken kijken is leuk om te doen. Je ziet zoveel gerechten en hapjes staan. Soms is het moeilijk om te kiezen. Ik zoek ook vaak wat snel klaar is. Als je iets in de middag wil hebben is dit wel moeite waard. Je kunt natuurlijk ook andere hapjes of broodjes maken. Je mag zelf de keus maken wat je wil eten. Je kunt zoveel hapjes maken met bladerdeeg.

 

Ingrediënten: bladerdeeg van tante Fanny, 1 blikje knakworst uit gelekt, 1 ei los geklopt in een kom, 1 ui fijn gesneden,

 

Bereiden: Voorverwarm de oven op 220 graden. Haal het bladerdeeg uit de verpakking. Snijdt de bladerdeeg in 6 plakken. Leg de bladerdeeg als een driehoek naar je toe. Pak een knakworst en de ui en leg het op het deeg. Rol het stevig op. smeer het uit einde met ei en plak het aan elkaar. Doe dat paar keer. Smeer het nog extra in met ei en bak het af in de oven voor ongeveer 25 minuten. Lekker serveren met saus als je wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *