Toastjes met Aziatische balletjes

Dit hapje vond ik erg lekker. Sowieso vind ik gehaktballetjes lekker, vooral als ze Aziatisch zijn gemaakt. Je moet er wel van houden. Het is leuk om te maken als je bezoek krijg of als je samen bent. Vooral in het weekend wil je het gezellig maken samen of met bezoek. Je kunt het ook vegetarisch maken als je geen vlees wil eten. Als je aan het koken bent wordt je daar zo rustig van. Je probeert van alles te maken en te verzinnen. Kookboeken door bladeren is erg leuk. Je pikt dan wat ideeën op.

 

Ingrediënten: 1 stokbrood in plakken gesneden, olijfolie, sla, 1 ui in stukken gesneden, Aziatische balletjes zie recept in foodblog, sweet chilisaus, peterselie,

 

Bereiden: Voorverwarm de oven op 180 graden. Haal de rooster er wel uit en leg een bakpapier op. Leg de stokbroodjes erop. Bestrijk de broodjes met wat olijfolie. Bak de broodjes voor ongeveer 15 minuten knapperig. Haal de broodjes uit de oven en laat afkoelen. Doe de sla, balletjes en ui erop en druppel saus erover heen. Garneer het af met peterselie. Echt heerlijk als je deze geproefd heb. Je mag zelf weten wat voor saus je op doet.

Eén antwoord op “Toastjes met Aziatische balletjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *