Dit toetje is heel snel klaar. Het was ook erg lekker moet ik zeggen. Wel wat kilootjes bij, maar daarna goed bewegen. Normaal gesproken maak ik niet veel toetjes, maar als je gezelschap krijg wil je toch iets bedenken. Ik hou er wel van om dan iets te bedenken als je bezoek krijg. Je zoekt van alles op en ik kwam op het idee omdat ik koreaanse vloggers volg. Daar zie je zoveel desserts voorbij komen. Ik kijk dan goed wat er tussen zit en soms is het te zien, maar soms niet. Dat is best wel jammer. Ik ben alleen de chocoladesaus vergeten op te doen. Maar die kan je dus erbij doen of andere saus. Het is wat jezelf lekker vindt.
Ingredienten: aardbeienijs, slagroom, croisantjes van de bakker, blauwe bessen, chocoladesaus
Bereiden: Snij met de broodmes heel voorzichtig de croisantjes open. Doe de bolletjes aardbeienijs erop. Voeg slagroom en chocoladesaus toe. Doe de andere helft erop en Doe er slagroom op. Voeg de blauwe bessen erbij en drizzel er saus over.
Ziet er feestelijk uit zo met die bessen, Yang!