Koreaanse pannenkoekjes

Dit gerecht is echt lekker. Ik heb het gezien van Koreaanse recepten. Het is ook heel simpel om te maken. Het is wel alles op het oog. Dit wordt veel gegeten in Korea. Ze hebben verschillende pannenkoekjes die ze maken. Dit gerecht wordt als bijgerecht gegeten. Je kan het ook gewoon eten, maar het is bedoeling om dat bij andere gerechten te eten. Het is wat jezelf wil. Bij deze pannenkoekjes wordt ook sojasaus bij geserveerd om in te dippen. Je heb verschillende recepten ervan. Dit gerecht is heel snel klaar. Het is gezellig om met een gezelschap te eten.

 

Ingrediënten: koreaanse bloem, water, 2 rode pepers fijn gesneden, 1 ui in halve ringen, 1 bak champignons in plakjes, 1 el fijn gehakte knoflook, 4 bosui in ringen, bacon in stukjes, 1 zakje taugé, 1 ei, druivenpitolie, Sojasaus, sesamolie

 

 

Bereiden: Doe alle ingrediënten bij elkaar en mix het goed. Behalve de sojasaus en sesamolie niet bij voegen. Verhit de pan met olie. Voeg 1 el beslag toe in de pan en bak de pannenkoekjes totdat ze gaar zijn. Serveer sojasaus en sesamolie bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *