Ei- Broodje

  Ik volg al een tijd lang Koreaanse vloggers.

Toen ik dit gerecht zag wou ik het gelijk proberen. Het was wel een gedoe om ze uit de cupcake vorm te krijgen, totdat ik ze had in gesmeerd met olie, want toen ging het makkelijker. Het was erg leuk om te maken en het is ook snel klaar. Het is ook leuk om als feesthapjes te gebruiken. Het is ook lekker om bij een soepje te eten. De koreaanse vloggers hebben echt heerlijke gerechten wat je thuis dus kan maken. Ik ben zelf een Zuid- koreaan en ik vind het heerlijk om zoiets te eten. Ik maak ook andere gerechten voor colleg’s die het erg lekker vinden. Ik maak s’ avonds wel gewoon eten klaar, zodat ik het kan eten met m’n vriend. Dat is wel zo gezellig., Maar als ik klaar maak voor m’n collega’s voelt het wel speciaal, want ik wist niet of ze het lekker vinden. Neem bijvoorbeeld de koreaanse pannenkoekjes die ik erop heb gezet, daar zijn ze helemaal gek op. Echt leuk om zoiets voor ze te maken.

 

Ingrediënten: 6 medium eieren, 6 sneetjes casino brood korst eraf gesneden, kaas, ham, mais

Cupcake bakblik van 6st ingevet met olie

 

 

Bereiden: Brood plat rollen, maar doe het wel voorzichtig. Vul de bakblik met het brood. Vul het met mais, kaas en ham. Breek het ei voorzichtig er boven op en strooi nog een keer met ham en kaas. Doe het in de oven op 180 graden en bak af voor ongeveer 10 minuten.

Zorg wel dat het gaar is. Als het goed is kun je het er zo uithalen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *