Deze salade is zo klaar te maken. Het is ook een gezonde salade. Je kunt er brood bij eten of toast.
Ingrediënten: 1 schaal kippendijen zonder velletjes, kleine tomaatjes gehalveerd, 1 rode ui in halve ringen, 1 avocado in blokjes, 20 gr 20+ kaas in kleine blokjes, 5 radijsjes in vieren gesneden, 2 el olijfolie, 2 el basamico azijn, zout, peper, komkommer in plakjes
Bereiden: Spoel de kippendijen af met water. Leg de kippendijen in een pan met water. Breng aan de kook. Kook ze in ongeveer 20 min op een laag vuurtje gaar. Laat ze afkoelen op een bord. Doe de tomaten, de ui, avocado, kaas, komkommer en de radijs in een kom en meng door elkaar. Snijd de kippendijen in stukjes en voeg die bij de salade. Voeg de olijfolie, basamicoazijn, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar