Ciabattabroodje met schouderkarbonade

Dit broodje is ook verrukkelijk om te maken. Ik heb het gemaakt voor de lunch, maar je kunt het ook als diner eten. Het is wel een machtig broodje. Dit broodje heb je ook zo klaar. Als je geen zin of tijd heb is dit gerecht ideaal om te maken. 

 

Ingrediënten: 1 hele ciabatta brood, zakje gemengde sla, slasaus, gemarineerde schouderkarbonade zonder bot, 1 ui in dunne halve ringen, komkommer in schijfjes, 1 bosui in ringen, 2 el cocktail saus,

 

Bereiden: Voorverwarm de oven op 220 graden. Bak de ciabattabroodje af voor ongeveer 8 minuten. Doe de sla in een kom en roer de slasaus door en laat het even trekken. Laat de koekenpan op het vuur heet worden. Bak het vlees voor ongeveer 8 minuten in de pan. Olie is niet nodig. Snij het vlees doormidden. Beleg de broodjes met de sla, ui, vlees en komkommer. Strooi de bosuitjes over en doe 2 el cocktailsaus bij en klap het dubbel. Snij de broodjes door de helft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *