Eigen gemaakte Durum

Deze durum is zo lekker om te eten. Dit gerecht heb je zo gemaakt, dus als je weinig tijd heb is dit een perfect gerecht om te maken. Je kunt het in de winter en in de zomer eten. Dit gerecht is lekker fris en je zit er snel vol van.

 

Ingrediënten: tortillawraps, zakje geraspte wortels, 1 ui in dunne ringen gesneden, ijsbergsla in stukken gesneden, ongeveer 350 gr kippendijen zonder bot, olijfolie,

 

Bereiden: Haal de kippendijen uit de verpakking en snijd ze in repen van ongeveer 1 cm. Zet een koekenpan op het vuur en voeg 1 el olijfolie toe. Bak de kipreepjes ongeveer 8 minuten op middel hoog vuur. Breng het op smaak met zout en peper. Pak een tortilla wrap. Beleg het eerst met vlees, ijsbergsla, wortel en ui. Rol de wrap strak op. Pak een stukje aluminiumfolie en rol hier de durum in.

 

Tip: Wil je sausjes op je durum hebben kan dat. Ik zelf heb geen saus op gedaan en als je het helemaal gezond wil houden doe dan magere yoghurt erop. De keus lig aan jezelf. Je kunt ook andere groente erbij doen zoals tomaat, komkommer, kool.

 

2 antwoorden op “Eigen gemaakte Durum”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *