Bladerdeeg pizza

Dit was super snel om te maken. Het bevat wel wat koolhydraten en vette, maar voor een keer maken en eten is dat geen probleem. Het is erg lekker. Vooral als je dit in het weekend maakt. Je kunt alles op doen wat jezelf wil. Lekker met bier of een wijntje. Je kunt het ook in hapjes serveren op feestjes. De keus ligt helemaal aan jezelf.

 

Ingrediënten: bladerdeeg van tante Fanny, 1 rode paprika in reepjes, 1 ui in halve ringen, peterselie in stukken gehakt, 1 kleine salamiworst in plakjes, 1 potje champignons uit gelekt, 1 zakje geraspte kaas, 1 potje tomatensaus,

 

Bereiden: Bladerdeeg van tante Fanny op kamer tempratuur laten komen voor ongeveer 10 min. Hou het wel in de verpakking anders droog het uit. Voorverwarm de oven op 180 graden. Haal de bladerdeeg uit de verpakking en leg het op een bakplaat. Smeer de tomatensaus erop. Leg alle ingrediënten behalve peterselie erop. De volgorde mag jezelf weten. Schuif het in de oven en bak het af voor ongeveer 20 minuten. Je kunt het met een salade serveren. Erg lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *