Poffertjes met beenham en crèmefraîche

Dit idee kwam uit een amuze boekje. Ik dacht dat kan ook. Je zag het eerst dat het met haring was, maar dat leek me niet zo lekker, dus ik dacht van waarom niet met beenham. Je kunt er zoveel op doen. Je kunt hartig en zoetigheid op doen. Zoveel variaties kun je met poffertjes doen. Ik hou het liefst van hartig, maar als ik gasten heb dan doe ik het beide. Kunnen ze kiezen. Echt ideaal.

Ingrediënten: beenham, ijsbergsla, crème fraîche, poffertjes, pot kersen uitgelekt, prikkertjes

 

Bereiden: Pak een grote schaal. Verdeel de poffertjes op de schaal. Smeer de poffertjes in met crème fraîche. Laat de kersen uitlekken. Beleg het met de ijsbergsla en de beenham. Prik met een prikkertje door de kers en dan door het poffertje.

Wel de beenham in stukjes verdelen. Dit is heel snel klaar. Je kunt het zowel  koud als warm eten. Het is echt handig dat het snel klaar is, zodat je bij je gasten kan zitten.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *