Broodje curryworst

Ik heb dit voor eerst gegeten in Duitsland. Nou ik heb nog nooit zo lekker gegeten. Je zit wel snel vol. Je ziet dan van die kraampjes staan waar ze de verschillende worsten aan het bakken zijn. Ze serveren daar op een papieren bordje. De curryworst wordt in stukken gesneden en op het bordje gelegd. Ze doen dan de currysaus en de currykruiden erop. De Duitsers eten dat zo op. Toen we thuis kwamen kreeg ik een idee. Waarom serveren we het niet op een stokbroodje. Je heb op die manier een stevige maaltijd. Alleen worst eten vond ik niks, maar met brood vond ik het lekker.

 

Ingrediënten: 2 afbak stokbroodjes, curryworst, currysaus, currykruiden

 

Bereiden: Voorverwarm de oven op 220 graden. Zet een pan op het vuur en laat die heet worden. Voeg 2 el olie inde pan. Bak de curryworst voor ongeveer 10 minuten. Wel regelmatig keren. Bak de stokbroodjes af in de oven. Hoeveel minuten je moet afbakken staat op de verpakking. Snij de broodjes open. Leg de worst in de broodjes. Doe de saus over en daarna de kruiden. Erg lekker!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *