Sandwich met krokante kip

Wie houd er nou niet van sandwich. Je kunt het overal meenemen als lunch. Het is ook lekker stevig en je kan goed de dag door komen. Dit is snel klaar. Neem het lekker mee in een zakje of een trommeltje en je kunt het dan lekker opeten buiten als het mooi weer is en binnen als het slecht weer is. Echt heerlijk om van te genieten. Het is ook gezond voor je. Er zitten veel groente op en weinig saus, want dat is wel erg fijn als het niet zo vet is. Je mag het zelf natuurlijk weten. Als je trek zou krijgen zou ik lekker dit broodje maken en je heb meer dan genoeg.

 

Ingrediënten: zakje sla mix, 1 pakje sandwichbroodjes, sandwichsaus, 1 ui in dunne halve ringen, kipkrokant, olijfolie, Zaansemayonaise,

 

Bereiden: Zet een koekenpan op het vuur en laat het heet worden. Voeg olie in de pan en leg de kipkrokant erin. Op de verpakking staat hoelang je het vlees moet bakken. Smeer de sandwichbroodjes in met een beetje mayonaise en beleg het met sla en ui. Leg de kipkrokant op de sla en ui. Doe een beetje van de saus over en klap het dicht. Snij de sandwich in een drie hoek. Heel snel klaar dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *