Bladerdeegstengels met rode pesto

Deze stengel kom je bijna overal tegen. Iedereen maak het op z’n eigen manier. Dat is toch leuk om andere stengels te zien. Je kunt het lekker eten bij de soep of zo los als een snack. Deze is heel erg snel klaar te maken. Je kunt van allerlei tussen doen om een lekker stengel van te maken. Je kan zelf weten wat je wil. Ook zelfs kaas is het lekker.

 

Ingrediënten: bladerdeeg van tante Fanny, Rode tomatenpesto, 1 ei los geklopt,

 

Bereiden: Voorverwarm de oven op 220 graden. Haal de bladerdeeg uit de verpakking en snij het door de helft. Smeer de ene helft in met pesto. Doe de andere helft erboven op. Snij de bladerdeeg in repen van 2 cm. Hou de bovenste punt vast en draai het als een spiraal. Leg het gelijk op de bakplaat met bakpapier. Smeer het in met het ei. Bak de stengels voor ongeveer 20 minuten af.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *